مسکو: باج‌خواهی آمریکا کمکی به روند دیپلماسی تهران-واشنگتن نمی‌کند حماس در آستانه معرفی رئیس جدید خود آلن ایر: ایران به هرگونه اقدام نظامی پاسخ سهمگین خواهد داد عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم

جزئیات طرح امنیتی تل‌آویو علیه مقاومت در غزه

رسانه‌های رژیم صهیونستی جزئیاتی از آنچه آن را طرح تل‌آویو برای مقابله با عملیات مقاومت در کرانه باختری توصیف می‌کنند، منتشر کردند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۹ - ۰۴ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 26
کد خبر: ۲۰۱۴۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ شبکه ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارشی در این رابطه اعلام کرد، فرمانده منطقه مرکزی ارتش (رژیم صهیونیستی) که کرانه باختری در حوزه ماموریتش قرار دارد، چند اقدام را برای اجرا در این منطقه با هدف مقابله با موج روز افزون عملیات مقاومت فلسطینی تهیه و تدوین کرده است.

این رسانه عبری زبان به نقل از منابع آگاه در این فرماندهی خبرداد، این طرح از دو بخش تشکیل شده است که یکی تهاجمی و دیگری دفاعی است، تا بتوان از این طریق با عملیاتی که از اوایل سال جاری میلادی تا به امروز ۳۴ اسرائیلی را از پای در آورده به شکل بهتری تعامل کرد به ویژه که این آمار از سال ۲۰۰۵ و پایان انتفاضه (مسجد الاقصی) بی سابقه بود.

در بخش دیگری از این گزارش اعلام شد، ارتش اسرائیل انجام عملیات ترور از هوا را مجددا در دستور کار خود قرار داده است و حتی در آخرین عملیات صورت گرفته در منطقه عرابه در جنین، یک پهپاد تهاجمی بر فراز گروه فلسطینی در پرواز بود، اما در لحظه آخر تصمیم گرفته شد تا این عملیات ترور توسط یگان تک آور یمام که در محل در حال انجام عملیات بود، انجام شود.

ارتش رژیم صهیونیستی همچنین تصمیم گرفت تا حملات و یورش‌های خود را به مناطق فلسطینی نشین افزایش داده و موج گسترده‌ای از بازداشت‌ها را در مناطق مختلف آن به انجام برساند.

در بعد دفاعی هم قرار شده است شمار بیشتری از دوربین‌های نظارتی در نقاط مختلف کرانه باختری نصب و کار شناسایی و بازداشت مبارزان فلسطینی با سرعت بیشتری از طریق آن‌ها به انجام برسد. / تسنیم

ارسال نظر